lat

Најновије

Фестивал демократије или отимање странке
Бранислав Лечић прогласио је у суботу победу на изборима за председника Демократске странке, назвавши овај догађај „фестивал демократије“.

Лажни избори оверени фалсификованим печатом
Председник Демократске странке др Зоран Лутовац осврнуо се још једном на догађаје који су се одиграли у суботу, лажне изборе и медијски одјек који су изазвали, али и планове демократа у наредном периоду.

Политички глумци и фалсификовање демократије
Мала група садашњих и искључених функционера која покушава да преузме Демократску странку од њених чланова и која је јуче одржала лажне изборе, припремила је за ову прилику гласачке листиће који су били "оверени" печатом странке, иако нису имали приступ печату.

Милош Вучевић да поднесе оставку
Покрајински одбор Демократске странке за Војводину позива Милоша Вучевића да поднесе оставку на место  градоначелника, после скандала са избором чланице градског већа града Новог Сада задужене за образовање.

Данас се у Демократској странци не одржавају никакви избори
Мала група бивших и садашњих функционера странке покушава да организује изборе кршећи Статут Демократске странке и служећи се нелегалним и нелегитимним методама, злоупотребљавајући приступ централи Демократске странке у Нушићевој улици.

Данас покушавају да отму ДС, сутра то може бити било чија кућа
Мала група садашњих и бивших функционера Демократске странке већ дуже време планира да у суботу, 26. септембра 2020. године, организује догађај који назива унутарстраначким изборима.

Да ли је на помолу нова афера због прислушкивања грађана и где је нестало 500 милиона евра?
Представници Удружене опозиције Србије (УОС) обратили су се данас јавности и позвали запослене у Телекому да не дозволе да највећа пљачка у историји државног предузећа прође без епилога и да се заташка да је петсто милиона евра “извучено” из Телекома за само десет месеци, али и да јавност сазна да ли, колико дуго и за кога запослени у Телекому прислушкују грађане Србије.

Партијски суд против неистомишљеника
Данас је у Основном суду у Бечеју настављен процес који умногоме подсећа на Кафкин, али оптужени Владимир Јовановић није био сам као Јозеф К – подршку су му пружиле комшије и колеге из Демократске странке.

Напредна мафијашка организација отела је барем 15 милијарди евра од грађана Србије
О размерама криминала и корупције у Србији на данашној конференцији за медије говорили су заменица председника Демократске странке Драгана Ракић и члан Извршног одбора Демократске странке Срђан Миливојевић.

ДС позива ЕУ да се укључи у посредовање у стварању услова за фер изборе
Демократска странка (ДС) позвала је Европску унију да се "активно укључи у посредовање у стварању услова за поштене и слободне изборе" у Србији, "попут оног у Северној Македонији или у Црно Гори".